Trijų grūdų duona

Švediška ruginė duona

Spelta duona

Ciabatta

Ypatingų grūdų duona su medumi

Itališka šviesi kasdienė duona

Sezamo sėklos, linų sėklos, saulėgrąžos ir avižų dribsniai. Pilno grūdo kvietiniai miltai, pilno grūdo ruginiai miltai bei aukščiausios rūšies kvietiniai miltai. Ilgos fermentacijos natūralus raugas (itin mažai mielių), be cukraus.

Pilno grūdo ruginiai miltai,
ruginis raugas, sezamo sėklos.
Be mielių, be cukraus.

Pilno grūdo spelta rūšies kvietiniai miltai, medus.
Ilgos fermentacijos natūralus ruginis raugas (itin mažai mielių).

Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, alyvuogių aliejus. Vidutinės fermentacijos natūralus kvietinis raugas (mažai mielių), be cukraus.

Skaniausia pirmą dieną,

Išlieka skani 3–5 dienas.

Skaniausia pirmą dieną,

Išlieka skani 2 dienas.

Skaniausia pirmą dieną,

išlieka skani 3–5 dienas.

Skaniausia pirmas 3 dienas,

išlieka skani apie savaitę.

Su avižų dribsniais

Su sezamo sėklomis

Visą laiką šviežia.

kasdien

Visą laiką šviežia.

kasdien

Visą laiką šviežia.

kasdien

Visą laiką šviežia.

kasdien

Baguette

Visą laiką šviežia.

kasdien

Prancūziška šviesi kasdienė duona

Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai. Labai ilgos 24 valandų fermentacijos natūralus kvietinis raugas (itin mažai mielių), be cukraus.

Skaniausia pirmą dieną,

Išlieka skani 2 dienas.

Duona su svogūnais

Ypatingo skonio duona su muscovado cukrumi

Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, ruginis raugas,
karamelizuoti svogūnai,  muscovado cukrus.

Skaniausia pirmą dieną,

Išlieka skani 3–5 dienas.

Visą laiką šviežia.

kasdien

Focaccia

Itališka duona su alyvuogių aliejum
ir rozmarinais

Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, alyvuogių aliejus. Vidutinės fermentacijos natūralus kvietinis raugas (mažai mielių), be cukraus.

Skaniausia dvi pirmas dienas,

Išlieka skani 3–5 dienas.

Visą laiką šviežia.

jei kas užsako

© 2016 Mindaugo kepykla. Vytauto g. 39, Vilnius. Tel. +370 (673) 16 407 / Nuotraukas ir svetainės dizainą sukūrė FONO